Absolventų startuolis

  • Paskelbė : Jurgita Navickienė
  • Paskelbta: 2023-03-19
  • Kategorija: Pranešimai

Absolventų startuolis
Šiandieniniame greitai besikeičiančiame verslo pasaulyje yra be galo svarbu užmegzti naudingus ryšius. Kritiškai yra svarbu susisiekti su tinkamais žmonėmis, tinkamu laiku ir tinkamu būdu. Tačiau visų savo kontaktų stebėjimas gali būti iššūkis, ypač kai nuolatos susipažįstama su naujais žmonėmis. Dėl šios priežasties trys Rumšiškių Antano Baranausko gimnazijos nusprendė įkurti „Tolink“ - įmonę, gaminančią išmaniąsias vizitines korteles. 

Tolink įkūrė trys ambicingi, buvę Rumšiškių Antano Baranausko gimnazijos moksleiviai: Laurynas, Lukas ir Nerijus. Visi jie jau sėdėdami mokyklos suole žinojo, kad nori sukurti kažką unikalaus ir vertingo. Jie sugalvojo idėją sukurti naujos kartos vizitines korteles, kurios galėtų padėti kiekvienam profesionalui efektyviau užmegzti ryšius. Su jų suderintais kodavimo, pardavimų ir dizaino įgūdžiais, jie žinojo, kad galės įgyvendinti savo viziją.
Tolink.lt idėja yra paprasta, tačiau galinga. Vartotojams nereikia dalintis tradicinėmis vizitinėmis, kurios dažnu atveju yra pametamos ar išmetamos. Išmaniosios vizitinės leidžia vartotojams realiu laiku dalintis savo kontaktine informacija. Kortelės aprūpintos NFC technologija, kuri leidžia vienu prilietimu pasidalinti savo norima informacija. Nuskaityta kortelė automatiškai įkelia vartotojo kontaktinę informaciją į gavėjo telefoną. Tai leidžia lengviau sekti savo kontaktus profesionalams ir taip pat leido efektyviau plėtoti savo ryšių ratą. 

Kuriant savo produktą, Tolink įkūrėjai susidūrė su daugybe iššūkių. Jie turėjo rasti tinkamus tiekėjus savo kortelėms, sukurti tinkamą programinę įrangą ir efektyviai
pristatyti savo produktą rinkai. Tačiau jie yra nusiteikę pasiekti sėkmę ir dirba neišsiliaujamai, kad įgyvendintų savo viziją. 

Tolink istorija yra įkvepianti. Ji parodo, kad tik su disciplina, atsidavimu ir puikia idėja, viskas yra įmanoma. Šie trys Rumšiškių Antano Baranausko gimnazijos absolventai pasinaudojo savo verslo įgūdžiais ir įkūrė sėkmingą įmonę, kuri padėjo daugeliui specialistų užmegzti ryšius ir vystyti savo karjerą.

Nerijus Ketrys

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos